ÖĞRENCİ DUYURULARI

2019-2020 Farabi Değişim Programı Başvuruları Başlamıştır

2019-2020 Farabi Değişim Programları başvuruları 01.03.2019 - 15.03.2019 tarihleri arasında yapılacak olup, ilgili belgeler Farabi Değişim Programı Koordinatörlüğüne şahsen teslim edilecektir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

- Aday Öğrenci Başvuru formu ( 2 Adet bilgisayar ortamında doldurulmalıdır ve güncel olarak kullanılan e-posta ve cep numarası yazılmalıdır.)
- Transkript (2 Adet)
- Öğrenim Protokolü ( Her bir dönem için 5 Adet olacak ve bilgisayar ortamında doldurulacaktır. Hem güz hem bahar dönemi gidilecekse toplam 10 tane protokol hazırlanacaktır.)
- Yabancı dil belgesi (Gidilecek yükseköğretim kurumu tamamen ya da kısmen yabancı dilde eğitim-öğretim yapıyor ise gereklidir.)
- SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi, Kamu veya Özel Teşebbüste çalıştığını yada çalışmadığını gösteren belge. (1 Adet)
- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 Adet)
- Fotoğraf (2 adet)

Not: “international.bozok.edu.tr” veya farabi.yok.gov.tr adreslerinden ilgili belgeler indirilebilir.

28.2.2019 15:06