GENEL DUYURULAR

19/03/2020 TARİHİNDE SÖZLÜ MÜLAKATA GİRMEYE HAK KAZANAN SÜREKLİ İŞÇİ ADAYLARININ EVRAK TESLİMİ DUYURUSU

İstenen Belgeler en geç 15/05/2020 Cuma günü saat 17:30’a kadar Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen veya basvuru@yobu.edu.tr mail adresine gönderilecek olup, evrakları belirtilen süre içerisinde teslim etmeyenler ve başvuru şartlarını taşımayanlar sözlü sınava alınmayacak olup, mülakat tarihinden önce web sitemizde ilan edilecektir.

Yedek adaylara geçilmesi durumunda tekrar duyuru yapılacaktır.

Mülakat tarihleri tekrar duyurulacaktır.

NOT:

-Evrakları mülakata girmeye hak kazanan adaylardan asil olanlar getirecektir. Sadece Engelli Temizlik Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan hem asil hem yedekler evraklarını getirecektir.

- Sağlık Kurulu Raporu (engelliler hariç) sözlü sınav sonuçları belli olduktan sonra kazanan adaylardan istenecektir.

- Teslim edilen evraklar fotokopi olması nedeniyle iade edilmeyecektir.

- E-posta yoluyla başvuru yapan adayların 0354 242 10 85 nolu telefondan evrak takiplerini yapmaları gerekmektedir.

* Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru Dilekçesi İçin

TIKLAYINIZ!