SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

SPOR KOÇLUĞU EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Sürekli Eğitim Merkezimiz (BOSUYAM) tarafından SPOR KOÇLUĞU EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI düzenlenecektir.

Kurs Hakkında:

Spor koçları, bireylerin/sporcuların daha iyi ve uygun ortamlarda spor yapmalarına yardımcı olabilmekte, hareketlerde, uygulamalarda eksik veya hataların görülmesine katkı sağlamakta ve bireylere, sporculara sportif danışmanlık yapabilmektedirler.

Spor Koçluğu iş olanakları:

Diyet Merkezlerinde, Spor salonlarında, Özel Okullarda, Fitness salonlarında, Sağlıklı beslenme ile ilgili faaliyet gösteren merkezlerde (oteller, spa...) çalışabilir, kendi işyerlerini açabilir ve bireysel koçluk yapabilirler.

Kursa kimler katılabilir?

Öğrenciler, doktorlar, psikologlar, hemşireler, polisler, öğretmenler, akademisyenler ve eğitime ilgi duyan herkes katılabilir.  Kurs bitiminde başarılı olan kursiyerlere ÜNİVERSİTE ONAYLI KATILIM SERTİFİKASI verilecektir.

Başlama tarihi: 22.02.2020

Bitiş tarihi: 08.03.2020

Kurs Ücreti: Öğrenci ve Personel :350 TL - Dışardan Katılım: 400 TL

Kurs Eğitmeni : Doç. Dr. Çağdaş CAZ

Kurs Günleri ve Saatleri : Kursumuz 3 hafta yapılacak olup ilk iki hafta Cumartesi / Pazar saat 4'er saat, son hafta ise 6'şar saat olmak üzere  toplam (28 saat)  kurs verilmesi planlanmaktadır.

Başvuru: bosuyam@yobu.edu.tr   e-posta  adresine isim, soyisim, telefon numarası ve SPOR KOÇLUĞU kursu ibaresini içeren içeren bir e-posta ile ön talepte bulunabilirsiniz.

kesin kayıtlar kurs başlayana kadar devam edecektir.kesin kayıt için ücret yatırmanız yeterlidir.

Kurs materyalleri merkezimiz tarafından karşılanacaktır.

BANKA HESAP NUMARAMIZ ( HALK BANKASI YOZGAT ŞUBESİ)
  TR550001200978500006000074

18.2.2020 16:17