SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Refleksoloji Temel Eğitimi (Teorik) Kursu

Online yapılacak olan kurslarımız için ön başvurular başlamıştır.  Web sitemizde  yer alan  Kursiyer Başvuru Formunu doldurarak kursumuza başvuru yapabilirsiniz.

12.04.2021 - 08.05.2021 tarihleri arasında  (HALK BANKASI YOZGAT ŞUBESİ) TR550001200978500006000074 no'lu hesap numaramıza  (ALICI : Yozgat Bozok Üniv. Dön.Ser.İşl.Müd.) ad,soyad ve ücreti yatırdığı kursun adıyla ödeme yapılması gerekmektedir.Kursa katılım sağlayacak kursiyerlerin elektronik posta adresi bulunmalıdır.

Ön Başvuru İçin

TIKLAYINIZ

Kursun Adı:

Refleksoloji El ve Ayak Masajı Teorik Eğitimi

Toplam Kurs Süresi (Saat):

12 saat

Kursun Kaç Hafta Süreceği:

3 hafta

Haftada Kaç Gün ve Saat Olacağı:

2 gün 4 saat

Kursun Başlangıç Tarihi:

08.05.2021

Kursun Bitiş Tarihi:

23.05.2021

Kursun Verileceği Mekân:

Çevrimiçi

Kurs Sonunda Verilecek Belge:

(X)Katılım Belgesi       ( )Başarı Belgesi       (  )Sertifika

NOT: 40 saat altında Katılım Belgesi, 40-59 saat arası Başarı Belgesi, 60 saat ve üzeri eğitimlerde Sertifika verilmektedir.

Kursun Hitap Ettiği Kitle:

(X )Öğrenci

(X)Diğer (yazınız): Bu eğitime BESYO ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve mezunları, Tıp Fakültesi öğrencileri, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon öğrencileri ile eğitime ilgi duyan kişiler katılabilir.

Kursun Ücreti:

100 TL

Kursun Amacı:

Sağlık, her yaştan birey için önemli bir durumdur. İnsanlar bazen yoğun çalışma temposundan bazen de fiziksel rahatsızlıklardan dolayı sağlık açısından sorun yaşamaktadırlar. Mevcut eğitim ile bu sorunlara faydalı olunmak istenmektedir. Bu kapsamda el ve ayak anatomisine ilişkin bilgiler verilecek ve hem görsel hem de video sunumları ile el ve ayakta insanı rahatlatan, kan akışını hızlandıran, zihinsel ve fiziksel rahatlamayı sağlayacak bilgiler sunulacaktır.

3.5.2021 15:10 || 2281 kez okundu.