SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

İNGİLİZCE KONUŞMA KURSU (Sertifikalı)

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (BOSUYAM) tarafından sertifikalı İngilizce Konuşma Kursu düzenlenecektir. Kursla ilgili bilgiler aşağıdadır.

Ön Kayıt

Dönemi

10 Ocak - 24 Şubat 2020 tarihleri arasında

bosuyam@yobu.edu.tr   adresine kurs adı, ad-soyad ve cep telefon numaranızı içeren bir e-posta göndererek ön kayıt yapabilirsiniz.

Kesin Kayıtlar

Kursun başlama tarihine kadar ücret yatırarak kesin kayıt yaptırabilirsiniz.

Kurs Başlama

25 Şubat 2020 Salı

Kurs Bitiş

01 Nisan 2020 Çarşamba

Kurs Günleri

Salı ve Çarşamba - 18.00’den itibaren 4’er saat.

Kurs Süresi

6 Hafta (48 saat)

Kurs Yeri

BOSUYAM. Erdoğan Akdağ Kampüsü İletişim Fakültesi 3. Kat.

Kurs Ücreti

Öğrenci ve Personel : 500TL   Dışardan Katılım: 600  (Kurs materyalleri ücrete dahildir)

(Şehitlerimizin aileleri için ücretsizdir.)

Eğitmen

Dr. Öğr. Üyesi Ramazan GÜÇLÜ. (Eğitim Fak. İngilizce Öğretmenliği Anabilim Dalı)  Özgeçmiş için:  https://pbs.bozok.edu.tr/goster.php?lookup=388

Kurs

Nasıl

Olacak?

Kurs boyunca, ders içi - ders dışı tüm zamanlarda sadece İngilizce konuşulacaktır. Katılımcıların konuşarak/dinleyerek maksimum düzeyde İngilizceye maruz kalacakları, aynı zamanda her katılımcının kendini rahat hissedeceği, sıcak ve keyifli bir öğrenme ortamı oluşturulması hedeflenmektedir.  Soru-cevap egzersizleri, cümle kurma/değiştirme egzersizleri, konuşmayı kolaylaştırıcı öbek ifadeler, telaffuz alıştırmaları, yabancılarla iletişim ortamlarında ihtiyaç duyulacak karşılıklı konuşmalar (alışveriş, seyahat, akademik toplantılar vb), güncel konularda planlı veya spontan tartışmalar, kısa videolar ile katılımcılara konuşma pratiği kazandırılması hedeflenmektedir.  (Katılımcıların talebi dahilinde, kurs döneminde sadece İngilizce sesli mesaja dayalı watsap grubu da kurulabilir)

Kimler Katılabilir?

Üniversitemiz akademik ve idari personeli, zorunlu ve isteğe bağlı hazırlık sınıfı öğrencileri, Erasmus+ ile yurtdışına gitmek isteyenler,  üniversitemiz içinden veya dışından ilgili tüm öğrenciler, kamu çalışanları (valilik, adliye, emniyet ve jandarma personeli, doktorlar), iş insanları vb.

Benim İngilizce konuşmaya ihtiyacım var” diyen herkes katılabilir.

Açıklamalar

1- Katılımcıların temel düzeyde (A1-A2 seviye) İngilizce dil bilgisi ve kelime dağarcığına sahip olmaları beklenmektedir.

2- Kursumuz kesin kayıt sayısı 15 olunca açılacaktır.

BANKA HESAP NUMARAMIZ ( HALK BANKASI YOZGAT ŞUBESİ)
  TR550001200978500006000074
18.2.2020 16:13