SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

HALKLA İLİŞKİLER VE İLETİŞİM EĞİTİMİ

Sürekli Eğitim Merkezimiz (BOSUYAM) tarafından Halkla İlişkiler ve İletişim Eğitimi düzenlenecektir.

Kurs Hakkında:Halkla İlişkiler ve İletişim Eğitimi kursunun  amacı özel sektörde veya kamuda halkla ilişkiler  ve ilişkili görevleri yürüten profesyonlere mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak bir eğitim vermektir.

Kursa kimler katılabilir?

Çalışanlar,özellikle halkla ilişkiler alanındakiler, konuya ilgi duyanlar kursa katılabilir.Kurs bitiminde ÜNİVERSİTE ONAYLI KATILIM SERTİFİKASI verilecektir.

Başlama tarihi: 05.03.2020

Kurs Ücreti: : Öğrenci ve Personel 150 TL Dışardan Katılım 200 TL

Kurs Eğitmeni : Dr.Öğr. Üyesi Simge AKSU

Kurs Günleri ve Saatleri : Kursumuz 6 hafta yapılacak olup, haftanın 2 günü 18.000 dan sonra 2  saat kurs verilmesi planlanmaktadır.

Başvuru: bosuyam@yobu.edu.tr   e-posta  adresine isim, soyisim ve telefon numaranızı içeren bir e-posta ile ön talepte bulunabilirsiniz.

Kurs materyalleri merkezimiz tarafından karşılanacaktır.

BANKA HESAP NUMARAMIZ ( HALK BANKASI YOZGAT ŞUBESİ)
  TR550001200978500006000074
17.2.2020 14:57