SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİKSİYON KURSU

Sürekli Eğitim Merkezimiz (BOSUYAM) tarafından DİKSİYON KURSU düzenlenecektir.

Kurs Hakkında:

Gündelik konuşmalardan ziyade meslek olarak kamera önü çalışmak isteyenler,genelde topluluğa hitap eden kişiler, sunum yeteneğini geliştirmek ,seslendirme yapmak isteyenler ve aktif olmasa bile ilgi duyan bireylerin kelimeleri daha doğru icra edebilmeleri adına amaçlanmış bir kurstur.

Kursa kimler katılabilir?

Öğrenciler ve Doğru konuşmayı hedeflemiş, konuya ilgi  duyan herkes katılabilir. Kurs bitiminde başarılı olan kursiyerlere ÜNİVERSİTE ONAYLI KATILIM SERTİFİKASI verilecektir.

Başlama tarihi: 26.02.2020

Kurs Ücreti: Öğrenci ve Personel :350 TL - Dışardan Katılım: 400 TL

Kurs Eğitmeni : Öğr. Gör. Yasemen GÖKSÜGÜR

Kurs Günleri ve Saatleri : Kursumuz 10 hafta yapılacak olup, haftada 4 saat kurs verilmesi planlanmaktadır.

Başvuru: bosuyam@yobu.edu.tr   e-posta  adresine isim, soyisim ve telefon numaranızı içeren bir e-posta ile ön talepte bulunabilirsiniz.

Kurs materyalleri merkezimiz tarafından karşılanacaktır.

BANKA HESAP NUMARAMIZ ( HALK BANKASI YOZGAT ŞUBESİ)
  TR550001200978500006000074
17.2.2020 14:57