YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ HUZUREVİ SAKİNLERİNİ UNUTMADI

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı bölümü öğrencileri tarafından Alpaslan Türkeş Huzurevi’nde kalan yaşlılara moral ve eğlence günü düzenlendi.

YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ HUZUREVİ SAKİNLERİNİ UNUTMADI

Yaşlıları anmak, onların yalnız olmadıklarını ve her zaman yanlarında olduklarını hatırlatmak için Alpaslan Türkeş Huzurevi’nde bir dizi etkinlik düzenleyen öğrenciler, yaşlıların hoş vakit geçirmelerini sağladı. Öğrenciler etkinlikte gerçekleştirdikleri tiyatro, skeç ve halk oyunu gösterileriyle huzurevi sakinlerinin farklı bir gün yaşamalarını sağladı. Kimi zaman neşelenen kimi zaman hüzünlenen huzur evi sakinleri gönüllerince eğlendi.

20.3.2019 14:33