YÖK BAŞKANI REKTÖRÜMÜZE REKTÖRLÜK ATAMA BELGESİNİ TAKDİM ETTİ

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın başkanlığındaki yeni atanan rektörlerle yapılan toplantıya katıldı. Toplantıda YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a rektörlük atama belgesi takdim edildi.

YÖK BAŞKANI REKTÖRÜMÜZE REKTÖRLÜK ATAMA BELGESİNİ TAKDİM ETTİ

YÖK Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda yeni atanan rektörler, Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ile bir araya geldi. Toplantıda üniversitelerin genel durumları, eğitim-öğretim faaliyetleri, hedefleri ve projeleri gibi birçok konu başlığında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Üniversitemize Rektör olarak  atanan Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a rektörlük atama belgesi YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından takdim edildi.

29.5.2019 20:08