ÜNİVERSİTEMİZDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Üniversitemizde geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni, Ramazan Bayramı münasebetiyle üniversitemiz nizamiye girişinde bulunan büyük havuz çevresinde Akademik ve İdari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

ÜNİVERSİTEMİZDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Akademik ve İdari Personelin birlik ve beraberliğinin güçlenmesi ve ortak manevi duyguların paylaşmamıza vesile olan bayramlaşma törenine Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Mahmut Kılıç,  Fakülte Dekanları, Akademik ve İdari Personel katıldı.

Bayramlaşma töreninde tek tek, her personelin bayramını kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Yozgat Bozok Üniversitesi ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar geçirilmesi dileklerinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Karadağ: “Bayramlar paylaşıldıkça çoğalan sevinçlerdir. Eşi, dostu, hatırlamak içindir bayramlar. Bizi biz yapan değerleri geleceğe taşımak, güzel olanı yaşamak ve yaşatmak içindir bayramlar. Bizleri bu özel günde yalnız bırakmayan bayramlaşma törenimize katılan değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor; Ramazan Bayramı'nın milletimize ve İslam alemine güzellikler getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, programa katılan Akademik ve İdari Personel ile bayramlaştıktan sonra üniversitemizce ikramlarda bulunuldu. Rektörümüz, Bozok Üniversitesi ailesi ile birebir görüşmelerde bulunarak günün mana ve önemine yönelik sohbetlere katılarak bayramlaşmayı sürdürdü.

10.6.2019 12:55