ÜNİVERSİTEMİZ ÜST YÖNETİMİNE 'İÇ KONTROL VE RİSK YÖNETİMİ' EĞİTİMİ

Üniversitemizde stratejik yönetim, iç kontrol ve risk yönetimi ile kalite yönetimi alanlarında üst yönetim semineri verildi.

ÜNİVERSİTEMİZ ÜST YÖNETİMİNE  'İÇ KONTROL VE RİSK YÖNETİMİ' EĞİTİMİ

Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve iç denetim & risk yönetimi danışmanlık şirketi Control Solutions International Türkiye Ofisi'nde İç Denetim & Risk Yönetimi Uzmanı Dr. Bertan Kaya tarafından verilen eğitime Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter,  Dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri ile daire başkanları katıldı.

Eğitimde personele İç Kontrol ve Risk Yönetimi'nin üniversitede etkili yönetime katkısı konularında eğitimler verildi. Kaya, Türkiye’nin önde gelen şirket ve kamu kurumlarına iç denetim, risk yönetimi, risk değerlendirmesi, iç kontrol, COSO, operasyonel denetim, BT denetimi ve risk odaklı iç denetim teknikleri gibi konularda katılımcıları bilgilendirdi.

8.3.2019 08:54