REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. KARADAĞ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. KARADAĞ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Suriye’nin İdlib bölgesinde milli güvenliğimizi sağlamak üzere bulunan kahraman askerlerimize yönelik rejim unsurları tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonrası şehit olan askerlerimiz için duyduğu derin üzüntüyü paylaşarak, “Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekâtlarıyla bölgeyi zulüm ve baskıdan kurtaran Türk Silahlı Kuvvetlerine Suriye Rejim unsurlarının saldırısı kabul edilemez ve hiçbir gerekçeye sığdırılamaz. Kim hangi hainliği yaparsa yapsın, Türk Milletini güvenliğinden, egemenliğinden mahrum bırakamayacak, eninde sonunda hüsrana uğrayacaktır. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimize şahsım ve üniversitem adına Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

28.2.2020 12:19