ÜNİVERSİTEMİZ İLETİŞİM FAKÜLTESİ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanlığı görevine Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Şimşek atandı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın’ın uhdesinde bulunan İletişim Fakültesi Dekanlığı görevi, düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Sedat Şimşek’e teslim edildi.

İletişim Fakültesi binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın ve öğretim elemanları katıldı.

Dekanlık devir teslimi öncesi konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, üniversitemizi marka bir üniversite hüviyetine kavuşturmak gibi hedeflerinin olduğunu belirterek üniversitenin fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulları ile her biriminin bu hedef doğrultusunda önemsediklerini dile getirdi.  İletişim Fakültesi'nin ilk kez bir iletişim kökenli öğretim üyesine emanet edildiğine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Karadağ, İletişim Fakültesi özelinde hem eğitim öğretim kalitesinin artırılması hem de akademik gelişim noktasında Prof. Dr. Sedat Şimşek’in deneyim ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini dile getirdi.

Rektörümüz konuşmasının devamında şunları söyledi: “Göreve başlamanız ile birlikte kaliteli ve donanımlı olan akademik kadromuz sizlerin gayreti ile daha da artacak. Yozgat Bozok Üniversitesi'ne gelmeniz bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Asli göreviniz olması dolayısıyla makamı gerçek sahibine teslim ediyoruz. İnşallah bugünden itibaren İletişim Fakültesi çok daha büyük ivme kazanarak hem eğitim öğretim açısından hem de akademik açıdan hak ettiği yerlere gelecektir. Dekanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını diler, başarılarının artarak devam etmesini temenni ederim.”

Uhdesinde bulunan İletişim Fakültesi Dekanlığı görevini Prof. Dr. Sedat Şimşek’e devreden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, Dekan Prof. Dr. Şimşek’e yeni görevinde başarılar diledi.

Kendisine duyulan güvene layık olacağını belirten İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Şimşek ise akademik-idari personel ve öğrenciler ile birlik ve beraberlik içinde İletişim Fakültesi'ni bulunduğu yerden daha ileriye götürmek için çalışacaklarının altını çizdi.

4.11.2019 11:42