ÜNİVERSİTEMİZ BOLU VE KÜTAHYA'DA ÜNİVERSİTE TANITIM VE TERCİH GÜNLERİ'NE KATILDI

Üniversitemiz 4 Aralık 2018 tarihinde Bolu Hilton Otel'de, 10-11 Aralık 2018 tarihlerinde Kütahya Hilton Otel'de gerçekleştirilen yükseköğretim tanıtım fuarlarına katıldı. Üniversite sınavlarına hazırlanan lise öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitim fuarlarına öğretmen ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Devlet ve vakıf üniversitelerinin tanıtım stantlarının yer aldığı fuarlarda Üniversitemiz tanıtım temsilcileri tarafından öğrenci, öğrenci velileri ve rehber öğretmenlere üniversitemiz fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları, kontenjanlar, sosyal ve fiziki imkânlar hakkında bilgi verilerek üniversitemizin tanıtım materyalleri dağıtıldı.

Kütahya'da düzenlenen eğitim fuarında Kütahya Vali Yardımcısı Arif Yalçın,  Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve beraberindeki heyet üniversite stantlarını ziyaret ederek tanıtım temsilcilerinden bilgi aldı.

Fuar boyunca düzenlenen seminerlerde sınav stresi ve motivasyon, yükseköğretime geçişte başarı stratejileri, doğru tercih ve sınav kaygısı gibi konularında bilgilendirme yapıldı.

14.12.2018 11:47