TRT FM, ÜNİVERSİTEMİZDE CANLI YAYIN YAPTI

Türkiye’nin en çok dinlenen radyosu TRT FM Yozgat Bozok Üniversitesi'nden canlı yayınla dinleyicileriyle buluştu.

TRT FM, ÜNİVERSİTEMİZDE CANLI YAYIN YAPTI

Türkiye’nin her yerinde, uydudan ve internet üzerinden  de bütün dünyaya yayın yapan TRT FM, yapımcı ve sunuculuğunu Acar Acartürk’ün yaptığı “Frekans” programını üniversitemizden gerçekleştirdiği canlı yayınla dinleyicileriyle buluşturdu.

Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen  ve “TRT FM Her Yerde” sloganıyla dinleyiciye ulaşan program 10.00-12.00 saatleri arasında TRT FM’de canlı olarak yayımlandı.

Çok sayıda üniversite öğrencisinin coşkulu katılımıyla gerçekleştirilen canlı yayında öğrencilerle yapılan sohbetlerde de keyif dolu anlar yaşandı.

7.5.2019 12:00