SAĞLIK HİZMETLERİ MYO MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE DR. ÖĞR. ÜYESİ MEHMET CANİKLİOĞLU ATANDI

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Görevine Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Caniklioğlu Atandı.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Nihal İnandıklıoğlu’ndan boşalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Üniversitemiz Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Caniklioğlu atandı.  Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey,  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek yeni Müdür Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Caniklioğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

21.3.2019 14:52