REKTÖRÜMÜZ SAYIN PROF. DR. AHMET KARADAĞ, ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZLA ÇEVİRİMİÇİ GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, akademik birimlerimizde ders veren Öğretim Elemanlarımızla çevrimiçi görüşme gerçekleştirdi.

Fakülte, Yüksekokul ve MYO’lardan Öğretim Elemanlarının katıldığı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilen görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Karadağ, salgın sürecinde uzaktan eğitim konusunda gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalardan dolayı tüm Öğretim Elemanlarına teşekkür etti. Rektör Karadağ, yaşanan bu süreçte öğrenci-öğretim elemanı iletişiminin çok önemli olduğunu ifade ederek önümüzdeki günlerde yapılacak olan yıl sonu sınavlarında dikkat edilmesi gereken hususlara dair de görüşlerini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Karadağ'ın konuşmasından sonra Öğretim Elemanları söz aldı.

Yaşanan salgın sürecinde kendilerine desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Karadağ'a, Yöneticilere ve UZEM ekibine teşekkür eden Öğretim Elemanları, ders ve sınav uygulamalarına dair düşüncelerini paylaştılar.

20.5.2020 17:14