REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. AHMET KARADAĞ TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ ile makamında bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Şahin karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin,  ziyaretlerinden dolayı, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a teşekkür ederek komşu iki şehrin üniversiteleri olarak işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.

Ziyaret anısına Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e hediye takdiminde bulundu.

10.7.2019 14:43