REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. AHMET KARADAĞ CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI SAYIN FUAT OKTAY’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ Rektörlük görevine atanması akabinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a üniversitemizin fiziki ve genel durumu hakkında bilgi verdi. Rektörümüz ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada: “Yozgat Bozok Üniversitesi’ni marka üniversite hedefine ulaşması adına öngörülen çalışmalar ve projeler hakkında Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’a bilgi verme imkânı buldum. Görüşmede ayrıca, Yozgat Bozok Üniversitesi’ni Türkiye’de ve yurtdışında yükselen bir değer haline getirmek için yapılacak çalışmalar hakkında kendileri ile fikir alışverişinde bulunduk.” ifadelerini kullandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ın nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Rektörümüze yeni görevinde başarılar diledi.

13.6.2019 16:50