REKTÖR KARADAĞ’DAN DOÇ. DR. MAHMUT KILIÇ’A TEŞEKKÜR

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, bir süre Genel Sekreter Vekilliği görevini yürüten Doç. Dr. Mahmut Kılıç’a üniversitemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, üniversitemiz Genel Sekreterlik makamında yaptığı teşekkür konuşmasında makam ve mevkilerin yöneticilere emanet edilen geçici görevler olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “Üniversite yönetimi olarak sizlerden aldığımız bu emaneti ve bayrağı daha iyi yerlere taşımak için çaba sarf edeceğiz.Ben hep emanet diyorum; çünkü koltuklar bizlerin tapulu malları değil. Nasıl biz bir emanet almış isek günü geldiğinde bizler de bu emaneti sahiplerine teslim edeceğiz. Doç. Dr. Mahmut Kılıç hocamızın sorumluluk bilinciyle üniversitemize değer kattığına inanarak yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, sonraki yaşamında başarılar diliyorum” dedi.

Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Uğur Kölemen, Doç. Dr. Mahmut Kılıç’tan alınan bu görevi en iyi şekilde ifa etmenin gayreti ve çabası içerisinde olacaklarını belirterek Doç. Dr. Kılıç’a üniversiteye sağladığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

Üniversitemiz eski Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Mahmut Kılıç da Üniversitemizin kuruluşundan bugüne bir Yozgatlı olarak hem akademik hem de idari anlamda farklı görevlerde bulunduğunu belirterek: “Üniversitemizin gelişmesi ve kalkınması adına elimden geldiği kadar çalıştım. Bu görevi ben yürütüyordum şimdi ise Prof. Dr. Uğur Kölemen hocam yürütecek. Üniversitemizi kim bir adım ileriye taşır ise biz onun yanında olur ve onu alkışlarız. Bu vesileyle hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Günün anısına Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ ve Genel Sekreter Vekili Uğur Kölemen eski Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Mahmut Kılıç’a teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

10.9.2019 12:35