KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. METİN AKSOY REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette iki üniversite arasındaki ortaklaşa işbirliği olanakları değerlendirilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Yozgat Bozok Üniversitesi’nin bölgenin önemli bir merkezi olma noktasında beklentilere cevap veren bir üniversite haline geldiğini söyledi. Yozgat Bozok Üniversitesi ziyaretinin iki üniversite arasında işbirliği yapmak ve katkı sağlamak amacı ile gerçekleştirdiğini belirten Prof. Dr. Aksoy, “Kıymetli Rektör hocamın ve ekibinin Yozgat Bozok Üniversitesi’ne ciddi noktalarda katkılar sağladığı gözle görülüyor. Bugün Rektörümüzü hem ziyaret edip hem de istişarelerde bulunalım düşüncesi ile Yozgat’a geldim. İki üniversite arasında hangi doğrultuda işbirliği gerçekleştiririz ve katkılar sağlarız düşüncesi ile bugün burada bulunmaktayım.  Rektörümüze misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ da,  Selçuk Üniversitesi Rektörü hemşerimiz Prof. Dr. Metin Aksoy’u Üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Üniversitelerin tek hayali ve hedefinin bölgesine ve insanlığa değer katmak olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ,  “Üniversitemiz ile Selçuk Üniversitesi’nin imkânlarını ve potansiyellerini birleştirerek ortak projeler üreterek işbirliği yapmak istiyoruz. Selçuk Üniversitesi çok eski ve köklü bir üniversite bu anlamda deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz. Yozgatlı Rektörler olarak hem bölgemize hem üniversitelerimiz özelinde illerimize birlikte ve beraberce katkılar sunacağımızı düşünüyorum. Bu vesile ile Selçuk Üniversitesi Rektörü hemşerimiz Prof. Dr. Metin Aksoy’a üniversitemize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, Selçuk Üniversitesi’ni ve aldığı bayrağı daha da ileri noktalara taşıyacağına inanıyor görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaret karşılıklı hediyelerin takdimi ile sona erdi.

23.2.2021 15:41 || 290 kez okundu.