İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREVİNDE PROF. DR.TAHA NİYAZİ KARACA DÖNEMİ

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanlığı görevine Fen-Edebiyat Fakültesi Yakınçağ Tarihi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca vekâleten atandı.

İletişim Fakültesi’nde gerçekleştirilen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın ile İletişim Fakültesi akademik ve idari kadrosunun da hazır bulunduğu törende, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca’ya yeni görevini tevdi ederek başarı dileklerinde bulundu.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, İletişim Fakültesi dekanlığı görevini bir süre ifa eden Prof. Dr. Sedat Şimşek’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ konuşmasının devamında: “Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca kendi alanında önemli katkılar sunan değerli bir hocamız. İnanıyorum ki bu kalitesini İletişim Fakültesine de yansıtarak fakültemizi daha ileri taşıyacak ve değer katacaktır” dedi.

Kendisine duyulan güvene layık olacağını belirten İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca genç, dinamik, idealist çalışma arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içinde İletişim Fakültesi'ni bulunduğu yerden daha ileriye taşımak için çalışacaklarının altını çizdi. Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca, İletişim Fakültesinin Yozgat Bozok Üniversitesinin sesi ve yüzü olduğunu belirterek ortak akıl üzerinde projeler üretip hayata geçirerek fakültenin kendi kimliğinin oluşmasına katkı sağlamak istediklerini dile getirdi.

17.2.2020 14:41