İL BAŞKANI YUSUF BAŞER’DEN REKTÖRÜMÜZE İADE-İ ZİYARET

Ak Parti Yozgat yeni İl Başkanı Yusuf Başer ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ı makamında ziyaret etti. Heyete, Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer ve Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse de eşlik etti.

Ziyarette Rektörümüz Pof. Dr. Ahmet Karadağ,  Üniversitemizin ihtisaslaşma alanı olan “Endüstriyel Kenevir” ile ilgili yapılan çalışmalar ve Üniversitemizdeki son gelişmeler hakkında heyetle fikir alışverişinde bulundu. Ortak meselemiz olan şehrimiz Yozgat için çalışıp üretmenin ve emek vermenin önemine vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ nazik ziyaretleri için heyete teşekkür etti.

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer de Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ ve üniversite yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, şehrimiz için büyük bir değer olan üniversitemizin yaptığı çalışmalarda her zaman yanlarında ve destekçisi olacaklarını ifade etti.

Kabulde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Akın, Prof. Dr. Güngör Yılmaz ve Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen de yer aldı.

19.2.2021 19:52 || 534 kez okundu.