MEDYA ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

HAYIRSEVER İŞ İNSANI BİLAL ŞAHİN TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİ UNUTMADI

Yozgat’a eğitim başta olmak üzere, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda önemli katkılar sağlayan hayırsever iş insanı Bilal Şahin Üniversitemiz öğrencilerini unutmadı.

Üniversitemize, Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi, camii ve binası başta olmak üzere, Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin tıbbi araç gereçleri, Mimarlık-Mühendislik Fakültesi ve Bilal Şahin İlahiyat Fakültesine laboratuvar ve kütüphane,  Üniversitemiz Batı Kampüsü nizamiye giriş kapısı, Gedikhasanlı Köyü’nde 110 dekar alandan oluşan Gedikhasanlı Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi, Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencilerine kitap bağışı, uluslararası öğrencilerin kullanımına sunulacak ve kısa bir süre sonra tamamlanacak olan Bilal Şahin Türkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) binası gibi Üniversitemizin her alanda gelişim süreçlerine sayısız ve önemli katkılar sunan hayırsever iş insanı Bilal Şahin, bu kez de  yükseköğrenim gören öğrencileri sevindirdi.  Üniversitemizin mezuniyet töreninde, gerek akademisyen gerekse öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Şahin, şimdi de Tıp Fakültemizde eğitimlerini sürdüren geleceğin hekimi 585 öğrenciye çeşitli hediyeler göndererek sevindirdi.

Her fırsatta üniversitemizin ve öğrencilerin yanında olduğunu belirten hayırsever iş insanı Bilal Şahin, onlar bize ailelerinin emaneti kendilerini asla yalnız hissetmemeleri gerekiyor.  Öğrencilerimizin biz her zaman yanındayız. Onları sevindirmek ve mutlu etmekten ben de çok mutluluk duyuyorum. Küçük büyük her kesimden insanı çeşitli vesilelerle sevindirmek bana huzur ve mutluluk veriyor. Dün olduğu gibi bugün de yarın da öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğim” dedi.

Öğrencilere hediyeleri takdim eden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ da üniversitemize fiziki anlamda eserler kazandırarak önemli katkılar sunan, öğrencilerimizin  en iyi şartlarda eğitim ve öğretim görmeleri, teknik ve fiziki donanım, bilimsel altyapı noktasında önemli destekler vererek her zaman yanında olan ve çeşitli hediyelerle sevindirerek onları unutmayan hayır sever iş insanı Bilal Şahin Bey’e  yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

11.11.2021 11:01 || 706 kez okundu.