CUMHURBAŞKANIMIZDAN DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MÜJDESİ

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesinde diş hekimliği fakültesi kurulacağını açıkladı.

CUMHURBAŞKANIMIZDAN DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MÜJDESİ

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 22 Şubat tarihinde Yozgat’a yaptığı konuşmada, hem Yozgat hem de Yozgat Bozok Üniversitesi için çok önemli bir müjde açıkladı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, “Bugün 20 bin öğrencinin öğrenim gördüğü, 875 akademik personeli olan üniversitemizi Yozgat’a biz kazandırdık. Şimdi üniversitemize, eski tıp fakültesi binasında faaliyet gösterecek bir diş hekimliği fakültesi kazandırıyoruz.” dedi.

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, “Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı diş hekimliği fakültesinin kurulması için yasal süreç hızla devam etmektedir. Bu çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak ve 13. fakültemize kavuşmuş olacağız.  Sayın Cumhurbaşkanımıza gerek bu konuda gerekse üniversitemize bugüne kadar her konuda verdikleri destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

5.3.2019 13:28