CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY: “YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ GÜÇLENEREK GELİŞMEYE DEVAM EDECEK”

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY:  “YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ GÜÇLENEREK GELİŞMEYE DEVAM EDECEK”

Bir dizi ziyaret, açılış, temel atma ve incelemelerde bulunmak üzere Yozgat’a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Tamamlanan, devam eden yatırım ve projelerle Yozgat Bozok Üniversitesi güçlenerek gelişmeye devam edecek” dedi.

Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde açılış ve temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ ile de bir araya gelerek bir süre sohbet etti.  Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a üniversitemizdeki son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ,  endüstriyel kenevir alanında bölgesel kalkınma odaklı ihtisaslaşan üniversitemizde, kenevir yağı katkılı antibakteriyel sıvı el sabunu ile protein ve besin değeri yüksek ekmek, kuru pasta ve kekten oluşan unlu mamulleri tanıttı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a, üniversitemiz tarafından üretilen ekmek, kuru pasta ikram edildi ve kenevir yağı katkılı antibakteriyel sıvı el sabunu takdim edildi. Oktay, yapılan çalışmalardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

25.6.2020 08:53