BOZOK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU

Bozok Üniversitesi ile Ankara Hacettepe Üniversitesi arasında yapılan protokol gereği eğitimlerini sürdüren Bozok Üniversiteli 28 Tıp Fakültesi öğrencisi eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezun oldu.

BOZOK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU

Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde düzenlenen mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferit Çiçekçioğlu,  öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Tıp eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun olan öğrencilerimizi tebrik ederek diplomalarını verdi.

Mezun olmanın haklı gururunu öğrencilerimiz ile birlikte yaşayan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Bozok Üniversitesi ailesi olarak, mezunlarımızın vatanımıza, milletimize, devletimize faydalı birer insan olarak çok önemli görevler üstleneceklerine inanıyoruz. Bugün mezun olmanın  haklı gururunu yaşayan 28 öğrencimizin  her birini ayrı ayrı kutluyor bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyorum “ dedi.

8.7.2019 11:23