Yozgat Bozok Üniversitesi

İLETİŞİM, PROTOKOL VE ENFORMASYON MÜDÜRLÜĞÜ

BOĞAZLIYAN MYO GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİ

Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, Boğazlıyan Şeker ve Mamülleri Entegre Tesisi, Boğazlıyan Mezbahanesi, Gros Mantar ve Gedaş Gıda tesislerine teknik gezi düzenledi.

BOĞAZLIYAN MYO GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİ

Gıda işleme, ekipman, laboratuvar ve proseslerini yerinde gören Gıda İşleme Bölümü öğrencileri derslerde aldıkları teorik ve uygulama bilgilerini, teknolojik ve ticari olarak işleyen yerler ile pekiştirme imkanı buldu. Firma yetkilileri mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaşarak üniversite-sanayi işbirliği kapsamında öğrencilerin mezun olduklarında çalışacakları yerler hakkında bilgi verdi.

Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri teknik gezinin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey, Boğazlıyan MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kocakaya, firma yetkilileri ve Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal’a teşekkür etti.

29.12.2018 14:00