AKDAĞMADENİ MYO’DA “KİŞİSEL GELİŞİM VE KARİYER PLANLAMA SEMİNERİ”

Üniversitemiz Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu’nda 3.Kişisel Gelişim ve Kariyer Planlama semineri düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seminerin açılış konuşmasını yapan MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özalp; “Başladığınız iş hangisi olursa olsun, ne kadar istekli, hevesli, gayretli ve azimle başlarsanız o oranda hedefe ve sonuca daha emin ve sağlam adımlarla ulaşırsınız. Bu sebeple bir gününüz, bir önceki güne eşit olmamalı öğretisinden hareketle daima çalışmanız ve gayret göstermeniz gerekmektedir. Bu süreçte tabii ki birçok zorluklarla karşılaşacaksınız. Geleceğin öğretmenleri, akademisyenleri, mimarları, mühendisleri, bankacıları, iş adamları ve sanayicileri geleceğimizin teminatı siz gençlerin arasından çıkacak.” dedi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışma ABD Arş. Gör. Ahmet Çağlar Özdoğan, Kişisel Gelişim ve Kariyer Planlama dizisinin 3. seminerinde, öğrencilerin kendilerine yönelik hedef belirlemesinin ve kariyer planlamasının önemini vurguladı.

Seminerin sonunda Akdağmadeni MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özalp katkılarından dolayı Arş. Gör. Ahmet Çağlar Özdoğan’a teşekkür plaketi taktim etti.

7.10.2019 14:55