AKDAĞMADENİ MYO’ DA RENKLİ HAYATLAR SAHNELENDİ

Üniversitemiz Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinden oluşan tiyatro ekibi tarafından “Renkli Hayatlar“ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

AKDAĞMADENİ MYO’ DA RENKLİ HAYATLAR SAHNELENDİ

Konferans salonunda sahnelenen tiyatro oyununda Şirinler Ormanı, Canım Kardeşim, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler gibi çocukların severek izlediği karakterler canlandırıldı.7’den 70’e çok sayıda izleyici tarafından seyredilen tiyatro oyununda Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programı öğrencilerimiz büyük beğeni aldı.

Oyunun sonunda konuşan Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Özalp sosyokültürel faaliyetlerin kişinin gelişiminde, girişimciliğin artmasında ve çevresiyle uyumlu daha barışçıl bir toplumun oluşumundaki önemine değinerek etkinliğin düzenlenmesinde gerek fikirsel, gerekse eylemsel olarak katkıda bulunan idari ve akademik personele teşekkür etti.

3.1.2019 13:27